recenze

Sonic Zone

Sonic Zone

Je modrý, rychlý a má ostny. Kdo to je? Ano, milí čtenáři, nemluvím o nikom jiném, než o veleslavném ježkovi Sonicovi. Dnes se přiřítil na naše monitory s razancí hurikánu a zanechal po sobě dlouhodobé následky. V čem tkví jeho kvality?
Dobře, už podle výsledného hodnocení vám musí být jasné, že vás pouze vodím za nos a Sonic Zone není nějak světoborným počinem. Přesto přese všechno si ovšem Sonic zachovává důležité podmínky zábavné hry – hratelnost a výzva.

Po nastartovaní hry se váš svěřenec objeví v úrovni vystavěné z cihel. Přes obrazovku se vám neustále prohání sněhové vločky a i když se to příliš nezdá, jemně vás rozptylují a otupují vaše smysly, což ve výsledku znamená, že při všech těch skocích, otočkách a bojích si špatně něco odměříte a spadnete do propasti, kterých je tu opravdu požehnaně. Vaším úkolem je samozřejmě sesbírat, co možná nejvíce zlatých kroužků a hlavně neumřít. Hra je ale vcelku náročná, proto máte k dispozici pět životů.

Grafika hry se mi zdá trochu rozmazanější a celkově má postarší nádech, což ale rozhodně není na škodu. Doprovodná hudba je přesně taková, jakou byste od hopsačky čekali – rytmická a vlezlá. I když není dnešní Sonic zrovna broušeným diamantem, má stále co nabídnout a rozhodně si jistou pozornost zaslouží.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Sonic Zone Sonic Zone Sonic Zone

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce