recenze

Sonic the hedgehog: Time Attacked

Sonic the hedgehog: Time Attacked

Nádherná arkáda! V hlavní roli ježek Sonic, rychlý a hbitý hrdina. Příběh, speciální ability, možnosti.. To vše a mnohem více než nám doposud hry s modrým suverénem kdy přinesly!
Stálí čtenáři FreeGame si již jistě všimli, že rád hraji hopsačky. Jelikož jsem se před pár dny četl několik diskusních příspěvků žádající kvalitní hru typu Sonic, rozhodl jsem se vyhledat na vaše přání onu vysněnou arkádu. Je lepší než Neo Sonic Universe! Našel jsem a nyní vám ji představím, bude se vám líbit, uvidíte..

Ježka Sonicka máme všichni rádi, hlavně kvůli rychlosti a speciálním schopnostem. Stalo se pravidlem, že se bez zbraní, pouze svým tělem a hbitostí, vypořádává s nepřáteli. Nepotřebuje brokovnici k tomu, aby si poradil s Robotnikem. Vlastně už se s ním před nedávnem vypořádal! Jenže doktor ve svém létajícím aparátu našel způsob, jak boj opět zvrátit. Oslaben porážkou sestrojil stroj času a přenesl se do doby před Sonicovím vítězstvím. Jestli se náš modrý chundelatý přítel vyrovná s touto pod-pásovkou a zachrání své přátele, to ovlivníte vy sami.

V předchozím textu jsem naznačil, že je přítomen příběh. Není originální, ale doplňuje výbornou atmosféru. Co se odehrává zjišťujeme pomocí animací mezi akty. Délka hry je oslňující, několik aktů, každý nabouchán několika levely. Budete muset projít velmi rozsáhlou a rozmanitou scenérii, než se dostanete ke svému cíli. Prostředí je různé. Od městské šedi, přes futuristická zařízení, až po krásnou krajinu. Doplňkem k standardnímu balíčku zábavy je sbírání mincí. V každém aktu jich je několik, když se vám podaří sesbírat určité mince, Sonicovi se zpřístupní některá z jeho mnohých schopností. Které to jsou vám neprozradím, zkazil bych akorát zážitek ze hry. Buďte si ale jistí, že je budete muset použít. Proto odporučuji prolézt každý kout. Dalším vynikajícím osvěžením je bodové ohodnocení. To dostáváte nejen za likvidaci nepřátel a překážek. Způsobů, jak získat skvělé skóre je mnoho. Například různými extra skoky, kombinovanými graindováním (sklouzáváním) po zábradlí. Kromě mincí a bodů sbíráte klasické kroužky, pokavaď se vám je podaří sbírat dost rychle, dostanete tzv. „LINK“. Čím je vyšší link, tím je pravděpodobnější super bonus. Mě se ho nepodařilo získat, takže vám nemohu říci o co jde, ale v manuálu jsem se dočetl, že jde o zajímavou věc!

Nemám moc co dodat. Pokud vás baví skákačky, nebo máte rádi Sonica, je toto vaší povinností :o). Vynikající hra, plná skrytých míst, úžasných bonusů a rozsáhlých scenérii. Grafické zpracování je velmi dobré a k hudbě – netřeba se vyjadřovat! Melodie vás rozhodně neomrzí, každý akt je doprovázen jinou skladbou. Takto má vypadat správná arkáda!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Sonic | 11.03.09 v 20:36

Já jsem si jednou myslela že mě Sonic už nebude bavit ALE TED MĚ ZAČAL MOOOOOOOOOOC BAVIT!!!!!!!!!!!

Sonic | 11.03.09 v 20:34

Já zvládnu i těžkýho Sonica ale VY asi NE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sonic | 11.03.09 v 20:33

Tenhle Sonic je prostě super!!Moje přezdívka je Sonic!!!!!!

Milan | 30.11.08 v 09:05

Přátelé. docela dobrá, rychlá - no roztomilá hra, ale omrzí kvůli stereotypu.
Již v druhém kole jsem dal hře sbohem - no možná se k ní ještě vrátím, ale nerad dohrávám hry jen z povinosti. :)

heder | 23.11.08 v 23:10

quero baixar

Lucas | 29.06.08 v 23:40

Eooo to aqueee.

Lukinha | 26.04.08 v 20:03

eu quero fazer o download

Magneťák | 31.07.05 v 21:10

Můj antivirák AVG 7.0 našel vir, a to v souboru TimeAttacked.exe , trojský kůň BackDoor.Agent.DT, poté co jsem ho vyléčil tak ten soubor uplně zmizel...

Tailsmk | 27.03.05 v 21:28

Já neznám cheaty a můj brácha říká že je to moc dobré na freewarerovku a není to moc těžké na to jak to vypadá. Rozhodně!!! Dohrál jsem ty arény. Jsou dobré a velmi propracované. Dál už to nebudu natahovat.

Kikinka | 23.01.05 v 14:19

No, jde to zvládnout i bez cheatů, ale je to o hodně mocmocmocmocmocmocmocmoc těžší než Neo Sonic Universe, a to, (jak už jsem říkala), o mocmocmoc... Jo, jinak, UFF má pravdu, síla to je a grafika a hudba atd. se mi zdaj taky dobrý!:-)

UFF | 05.10.04 v 00:36

toto je sila :))))))))

AAA | 24.07.04 v 14:03

POSLETE MI NEKDO CHATY NA TUTO HRU. PROSÍMMMMM

jet | 15.07.04 v 19:40

tak toto radsej stahovat nebudem

SSLEEPKA | 15.07.04 v 16:50

... no jo , dobře , jsem u té vesmírné lodi , ale JAK dál , vždyť já už nemám čas :) ......

kk | 12.07.04 v 17:42

tahle hra je pro silny povahy, aby zrasim pocitac

chobot | 06.07.04 v 15:54

chobotina


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce