recenze

Sonic Pinball Zone

Sonic Pinball Zone

Všichni příznivci Sonica, ježka s modrými bodlinami, zbystřete svou pozornost. Tenhle malý šikula se opět dostává na naše monitory v této hře. Dnes však nebude zasahovat stejným způsobem jako vždycky. Dnes se totiž utká se svými nepřáteli uvnitř pinballové arény.
Jak to tedy vlastně je? Jistě znáte hru zvanou pinball, spočívá prostě jen v tom, správně načasovat úder páky do kuličky, kterou proháníte všemi možnými tunely a mlátíte s ní do všelijakých nárazníků. Nesmí vám však propadnout středem. V takovém případě musíte odstartovat znovu s novým míčkem.

Téměř stejný princip je i u dnešní gamesy až na to, že místo kuličky budete herní plochou prohánět Sonica. Říkám téměř stejný, protože je zde samozřejmě pár dalších rozdílů, o kterých si nyní řekneme. Krom toho, že do našeho modrého přítele můžete mlátit odrazovými pákami, lze jeho pohyb do stran ovlivnit i v průběhu jeho „letu“. Jako další změnu bych viděl to, že když vám ježek vícekrát propadne, nemusíte panikařit, stačí pouze v jakémsi nižším kole zlikvidovat podivného pavouka a jste zpátky ve hře.

Vizuálně je na tom tento titul ale velice špatně. Krom nějaké obyčejné překážky, kterých je tady opravdu poskrovnu, se zde dočkáte pouze čtverečkovaného podkladu hrací plochy. A zvuk mi spíše dráždil uši, než aby se aspoň snažil zachránit beznadějnou grafiku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Sonic Pinball Zone Sonic Pinball Zone