recenze

Sonic Dash

Sonic Dash

Další do řady Sonicovské série je připraven ke stažení! Neděláme si legraci, myslíme to naprosto vážně. Sice žádné fanfáry si tento remake nezaslouží, nicméně se můžete těšit na další hezké pokračování fanouškovské předělávky.
Sonic je opět zde. Nepsal jsem to již někdy? Ale ano - jistěže jsem to již psal, ale tak znova si to připomeneme. Sonic je opět zde. Hezky jsem to řekl, že ano? Ale teď vážně :). Když jsem usedal k tomuto titulu, čekal jsem trochu víc, než co se na mou obrazovku vyřítilo. Přesto si u mě tento tiul po chvíli hraní získal sympatie. Proč? Že by mě hraní po tisící to samé nemělo bavit? Autor to ovšem vyřešil tentokrát více než dobře.

Pojal totiž sonica spíše rychlostně a tak většinu dobu hraní se budete snažit proběhnout všemi úrovněmi, jak nejrychleji to jen lze. Po levelech naleznete rozházené i speciální "boostery", nebo-li urychlovače, které vás vymrští směrem dopředu a nekompromisně tak zrychlí váš postup ve hře. Úkolem je krom jiného také sesbírat všechny emeraldy a zneškodnit tak velkého nepřítele celé Sonicovské série.

Grafika by sice mohla být lepší, ale i tak se nejedná o špatný pokus - snad jenom, že jsem viděl již lepší. Každopádně vám tuto hru mohu doporučit, pokud nevíte do čeho píchnout, nečekejte ani vteřinu ... šest mega na disku přeci nikoho nezabije. Obzvlášť když je u toho slíbená vcelku slušná zábava.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Sonic Dash Sonic Dash Sonic Dash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce