recenze

Sonic Blast In Time Zone 1

Sonic Blast In Time Zone 1

Další z přírůstků do rodiny Sonic je tady. Tentokrát jde o první ze série tří her Sonic Blast In Time. Určitě vás potěší krásná grafika a spousta nepřátel, které je třeba zastavit v jejich nekalé činnosti! Pusťte se do sbírání prstýnků a objevovaní kouzla, které přináší tato miniarkáda.
Pro ty, kteří rádi tráví čas se Sonicem je to jistě vítaná zpráva, že se objevila další arkáda z této série. Jak již bylo psáno, je zde velmi pěkná grafika, která nenechává nic náhodě, a tak potkáte jako kulisu květinky, cedule nebo třeba palmy. Ve skoku vám budou pomáhat hopsátka a samozřejmě si můžete ulehčit level tím, že dosáhnete jednoho z červených spínačů, u nichž začínáte, když se náhodou něco nepovede.

V celku vzato najdeme tady pěknou hudbu a zajímavý efekt změny barvy prostředí. Jakmile totiž dojdete k ceduli a otočíte ji, změní se za vámi prostředí, což je příjemná obměna. Bohužel i zde musím tvůrci vytknout malé okno, v němž hrajete. Postavičky jsou titěrné a chviličku trvá, než vás Sonic vtáhne do hry :).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

bruno de souza | 01.07.08 v 02:27

fggggggggggggggggggggggg

D.Strýček | 15.12.07 v 10:07

To malé okno vůůůbec nevadí... :) Hlavní je aby to člověka BAVILO!!!,Což se vám u mě velice povedlo :P.Miluju tyto tipy her...


galerie

Sonic Blast In Time Zone 1 Sonic Blast In Time Zone 1 Sonic Blast In Time Zone 1 Sonic Blast In Time Zone 1