recenze

Sonic 2099

Sonic 2099

Modré tělo, ostny tvrdší než ocel a odvaha pravého hrdiny. Jistě již tušíte, kdo oplývá těmito vlastnostmi. Ano, je tady znovu nesmrtelná postava ježka Sonica. Každý správný hrdina ale potřebuje zloducha, proti kterému může bojovat. Již tradičně jim bude Eggman, lotr první třídy. Čtěte dál a dozvíte se, oč mu jde v tomhle díle.
Eggman unesl vaše přátelé Tallse a Knuckla a nemá s nimi zrovna dobré záměry. Chce je zabít. Je však na vážkách, zda vyčkat na příchod Sonica a přijmout jeho výzvu k boji o své přátelé, či je zlikvidovat hned a poté i samotného Sonica. Ten ale nemešká a nasazuje své smrtící tempo, se kterým se snad dostane ke svým přátelům včas. To už ale bude záležet čistě na vás.

Kormidla tedy přebíráte vy a pouštíte se do boje. Jako vždy budete muset při své cestě posbírat co nejvíce zlatých koleček a dávat si přitom pozor, abyste se nestřetli s některým s Eggmanových poskoků. Pokud do nich narazíte, vše co jste tak dlouze sbírali se vám rozsype jako pytel peněz. Naštěstí máte možnost si své zlato během pár vteřin ještě posbírat. Proto musíte být obezřetní a při setkání s nepřítelem roztočit své tělo plné bodláků a zasáhnout ho.

V grafice jsou, jako u mnohých jiných podobných titulů, stále velké nedostatky. Mezi ty klasické patří zejména uvíznutí ve zdi. Tím se ze hry vytrácí svižnost. Pokud bychom měli hovořit o zvuku, tak musím říci, že jedna písnička opakující se stále dokola je zde leda dokonalým výplachem mozku, přitom by nebyl problém do hry nahrát i jiné...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

KopRus | 10.02.07 v 11:10

Takový problém jsem neměl... jaký soubor to postrádá? Nebo si fotni plochu jak ti to napíše a pošli mi na e-mail ten obrázek. Zkusím ti s tím pomoct.

kristina | 03.02.07 v 19:44

super!!!

calek | 02.02.07 v 09:07

Nejde mi to nainstalovat píše to že nemůže najít soubor cosi kdesi atd.


galerie

Sonic 2099 Sonic 2099 Sonic 2099