recenze

Sombrero Ninja

Sombrero Ninja

Japonský ninja na divokém západě! Není to trochu podivné ? Tímto nápadem se řídili tvůrci hry, která nese výmluvný název Sombrero Ninja. Vy teď máte možnost přesvědčit se, jestli se jim opravdu povedla.
Na první pohled jde určitě o originální nápad a ty se v herním světě cení dvojnásob. Hlavní hrdina sice nevypadá úplně jako ninja, ale dá se zde ucítit jakýsi japonský závan, i když trochu nevýrazný.

Zato má ale rozsáhlý arzenál mečů a vrhacích hvězdic. Pomocí nich likvidujete nepřátele, kteří se tváří velice neškodně. Cestou k cíli sbíráte různé bonusy a pokaždé vám přidají něco k dobru. Prostředí naproti očekávání nepůsobí špatně, na pozadí je vždy nějaká ta pěkná scenérie. Celá hra je zasazena do tří rozměrů a v orientaci vám velice pomáhá možnost rotování kamerou. Autoři trochu odbyli grafické zpracování, které právě odhaluje ten třetí rozměr a tak hra postrádá jakousi atmosféru.

Dalo by se říci, že tento celkem odvážný počin znamená originalitu na úkor celkové kvality, ale určitě se mu podařilo skloubit dva velmi odlišné světy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Sombrero Ninja Sombrero Ninja