recenze

Snowball a.k.a

Snowball a.k.a

Vánoce a doby sněhu jsou už dávno za námi. Přesto jsem si rád zavzpomínal na ty báječné koulovačky, které jsme po skončení školy se spolužáky řádně absolvovali. V této hře se vtělíte do jedné z koulí, se kterou musíte prokličkovat všemi úrovněmi.
Když jsem usedal k této hře, myslel jsem si, že to nebude hra pro recenzi. Jak šeredně jsem se ovšem mýlil, když překonala má očekávání téměř ve všech bodech.

Hra Snowball je klasická plošinovka, kde je hlavním úkolem - ostatně, jak už to u podobných her bývá zvykem - dojít do cíle. Překazit vám to však mohou nepřátelé, kteří číhají všude kolem. Jde například o trpaslíky, mužíky, sněžné muže a dalších z nekonečných řad. K úspěšnému dokončení úrovně sice stačí dojít až do cíle, nicméně pokud se chcete utkat s hlavním bossem je nutné sesbírat v každém světě celkem 3 srdíčka (zelené, modré a rudé) - teprve potom se vám otevře možnost rozdat si to s tuhým nepřítelem.

Co je trochu škoda a ze začátku mě i zarazilo je to, že se hra spustí v malém okně a tudíž je ověnčena spíše miniaturní grafikou - což není špatně, ale je to zvláštní. Po chvíli si ovšem zvyknete a ženete si to skrze bláznivé levely "ostošest".

Jednotlivé úrovně jsou hezky navrženy, přispívá k tomu i grafika, která je na freeware poměry nádherná a celkový dojem z hraní vám kazí pouze malinké (již výše zmíněné) okno, ve kterém se hra odehrává. Podtrženo a sečteno - máte před sebou možnost zahrát si kvalitní skákačku a zažít si dobrodružství jako jedna veliká sněhová koule. Tuto hru tak mohu jedině doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Snowball a.k.a Snowball a.k.a Snowball a.k.a

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce