recenze

Snow Worm

Snow Worm

Recenzovat na první pohled triviální hru typu „had“ je mnohdy pro recenzenta sebevraždou. Nicméně dnes po napsání recenze mohu v klidu pokračovat svou životní pouť, neboť Snow Worm je roztomilá inovativní akčně-logická hříčka velmi dobré kvality.
Musím se přiznat, že svůj volný čas ohraničený cestou do práce, která trvá cirka 60 minut vlakem tam a 60 minut zpátky, si pravidelně zpříjemňuji hraním klasického „hada“ na mém obstarožním mobilu Nokia 3310. A protože je to hra pro mne zábavná a hraji ji už přes 4 roky v kuse, mohu si dovolit ambiciózně tvrdit, že moje rekordy v jednotlivých herních podtypech asi jen tak nikdo nepřekoná.

Právě proto, že mám „hada“ rád, rozhodl jsem se zrecenzovat gamesku Snow Worm. Prvním znakem kvality je na první pohled jednoduchá, ale velmi příjemná 3D grafika, která je lehce zapamatovatelná mezi zástupy tohoto typu her. Prozaicky ovládáme lezoucího plaza a snažíme se ho pomocí kláves nasměrovat na neustále se generující kuličky, které na své cestě požírá. Bodíky za požrání naskakují jako divé, takže se při troše štěstí a umu přesouváme rychle z jednoho levelu do druhého. Pohoda. Máme na výběr 16 originálních úrovní, přičemž ty poslední čtyři jsou už pořádný záhul. Motivace musí být.

Snad jsem po dlouhé době udělal radost všem milovníkům kvalitního plazstva. Snow Worm je hra, kterou stojí za to hrát, ba dokonce i dohrát.

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Snow Worm Snow Worm Snow Worm Snow Worm Snow Worm

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce