recenze

Snarkanoid

Snarkanoid

Legenda se jménem arkanoid se opět vrací. Čím se bude lišit tato verze hry od ostatních remaků? Je na stejné úrovni jako klasický arkanoid, nebo dokonce lepší? Na tyto otázky se vám pokusím odpovědět v následující recenzi.
Takže hlavní změnou na této předělávce arkanoida je to, že je plně v 3D. Vaše plošina již není pouze posunujícím se kouskem proužku, ale můžete vidět i její ostré hrany. Stejně tak jsou na tom i kvádry, které sestřelujete.

Herní princip zůstává naprosto stejný, tedy sestřelit všechny kvádry do posledního a postoupit tak do dalšího kola. Neubylo zde ani na bonusech, které na vás při sestřelování občas spadnou. Je tady samozřejmě klasické zvětšení plošiny, zpomalení kuličky, kulička navíc, zachycení a také můj velice oblíbený bonus, kdy se plošina promění na střílející věž a vy si v klidu odrážíte kuličku a ničíte všechno co vám ještě zbývá. Zpočátku je samozřejmě míček pomalejší a vy máte spoustu času na jeho chycení, postupně se ale začíná čím dál více zrychlovat. Bohužel v tomto titulu to trvá trochu dlouho, a tak mi jeho obtížnost přišla dosti jednoduchá. Navíc vezmeme-li v úvahu, že plošinu ovládáte myší, máte velkou rychlost a přesnost k tomu, abyste se přemístili.

Grafika je tedy v novém 3D kabátě, který však není využit tak, jak bych si ho představoval. Tím pádem gamesa nepřináší žádné inovace a mění se v prostý průměr všech remaků, které doposud vyšly.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Snarkanoid Snarkanoid

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce