recenze

Snap the Pac 3D

Snap the Pac 3D

Dnes tady máme opět jednu z mnoha variací legendárního a stále oblíbeného Pacmana. Tentokrát se vše odehrává ve třech rozměrech a s několika málo inovacemi. Máte-li dlouhou chvíli, pak neváhejte.
Jak je již uvedeno v perexu, máme před sebou další z mnoha klonů, tentokráte však s několika dílčími změnami, které přispívají k celkové hratelnosti. Jak je u her tohoto typu zvykem, budete v každé z úrovní sbírat body. U klasického Pacmana vycházejícího z originálu nám v této činnosti bránily všelijaké příšerky, nejinak je tomu i zde. Avšak na rozdíl od klasiky zde nemáme možnost po pozření speciálního bonusu dané příšerky pronásledovat, pouze v některých levelech je k dispozici zbraň, avšak její použití není vždy zrovna ideální. Navíc se autor rozhodl, že celou situaci ještě zkomplikuje tím, že naučil příšerky střílet a tak už vás nemusí přímo chytit, ale stačí když vás zasáhnou. Celkově je ve hře šest odlišných světů (levelů), které jsou graficky odlišné a tak se nedostaví stereotyp tak rychle. Každý level je ještě rozdělen na pět ostrovů, ty jsou vzájemně propojeny můstky, přičemž na každém z ostrovů je jeden labyrint a v něm ukryté bodíky a příšerky.

Zpracování hry je na vcelku slušné úrovni, ačkoliv o nic převratného se zde rozhodně nejedná, grafika je docela pěkná a rychlá. Co mi malinko vadilo je ovládání, které sice není nikterak složité, ale vzhledem k žánru bych preferoval klasický model, zde musíte pro pohyb držet klávesu W a kurzorovými šipkami určovat směr pohybu, mimo to můžete klávesou E používat zbraně. Máte-li tento typ her rádi, rozhodně se budete dobře bavit. Pro ostatní je to pouze a jen další Pacman klon do sbírky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Snap the Pac 3D Snap the Pac 3D Snap the Pac 3D Snap the Pac 3D