recenze

Slither

Slither

Asi jako všichni ostatní hráči máte rádi hry, které jsou zábavné a které vás nutí, aby jste je hráli dále a dále. Hry, od nichž se nemůžete odlepit, jsou ale vzácné jako šafrán a věřte mi nebo ne, na jednu takovou gamesku jsem dnes narazil. A o to víc asi zarazí fakt, že jde jen o další klon legendárního, ale jednoduchého Snaka či Hada.
Ano, opět budete ovládat hada, který sbírá jídlo, v našem případě jablka - a po jejich pozření roste, jedno jablko = jeden článek hada navíc. Had nesmí narazit do zdi, ani do sebe. Jenže tím jak roste, si omezuje prostor k pohybu svým vlastním tělem a tak je hra čím dál složitější. Mnou zde dnes představovaná gameska Slither ovšem ke klasickému Snakovi přidává i prvky známé z klasické české hry Vlak od Miroslava Němečka, takže navíc bude nutné použít při vašem snažení i mozek. Váš had se totiž bude proplétat bludištěm a tak budete muset často přijít i na to, jak správně vybrat cestu, aby jste stihli vysbírat všechno jídlo připravené v bludišti a přitom do ničeho nevrazili. Ač se to nezdá, je to zábavné a narazíte i na různé další prvky jako například záchod, do kterého když se svým hademe najedete, tak se o nějaký ten článek jeho tělo zase zkrátí apod.
Pokud všechno potřebné jídlo vysbíráte, pokračujete do dalšího levelu.
Celá gameska běží v pěkném 3D aranžmá, je napsána v DarkBasicu a pokud vás omrzí připravené levely, můžete si vytvořit svoje vlastní pomocí přiloženého editoru.
Tak neváhejte, hru si stáhněte a směle do toho!

stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

79 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.07.17 v 07:26

a heleme se hadík tento tip už jsem hrála


galerie

Slither Slither Slither Slither Slither

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce