recenze

Skyhammer

Skyhammer

Není nic lepšího, než se na vlastní pěst vydat do tajemného chrámu s úkolem získat posvátný předmět, projít několika labyrinty nástrah a nakonec porazit temného démona, který by v případě svého vítězství uvrhl celý kraj do nekonečného chaosu, nebo něčeho podobného.
Tak to alespoň vidí hrdina této gamesky. Dokážete však v jeho kůži uspět?

Po vstupním příběhu se ocitáte v již samotném chrámu, kde musíte nejprve přeskákat a přelstít mnoho nepřátel na cestě ke kladivu, jež vám bude sloužit jako zbraň po celou dobu vašeho snažení. Pak už vás čeká pár stezek, které otestují vaše schopnosti v několika ošemetných situacích. Na konci každé cesty odemknete jakýsi zámek. Jakmile všechny otevřete, můžete se vydat ke konečnému vyřizování účtů. Hru si můžete uložit vždy při splnění každého úkolu. Při procházení narazíte kromě nepřátel také na hvězdičky a na tajné chodby. Ani tyto prvky ale zásadním způsobem herní dobu nějak neprodlouží. Nakonec nejvíce času strávíte u finálního souboje.

Hra má hezkou kreslenou grafiku jako za starých časů. Jenom ta délka hry dvakrát neoslní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

sarosg13 | 08.08.07 v 11:31

Já mám jiný problém. Jsem ve skřetím městě(hned po porážce kamenné sochy) a jsou tam jedny zamčené dveře a plošinky na které se nedá vyskákat. Hra mě nepustí dál dokud se nenaučím létat pomocí kladiva, ale se všema postavama se dá jen kecat bez interakce. Nevíte někdo jak dál? Někde sem četl, že je hra nedodělaná... to by mě dost nasralo, protože je to něco co mě po dlouhé době velice baví.

sarosg13 | 08.08.07 v 11:29

Třetí boss má 3 typy útoku. buď sebere ze stěny šutr a pustí ho na tebe nebo bouchá do stropu a nechá padat kamení.Třetí útok je klíčový - míří pěstí a praští do země kde stojíš. Pěst je chvíli na zemi a můžeš se od ní odrazit. Tak můžeš vyskočit až k jeho tváři a pomocí točení kladivem ve vzduchu mu dát ránu :) Nápověda je v úvodním rozhovoru, kdy hrdina říká, že ta socha je tak škaredá, že by ji nejraději praštil do xichtu :D

Nikdo | 23.06.07 v 16:50

Tak nejak nemuzu dat toho tretiho bosse (kamenna socha). Neprisel sem na to jak mu ubrat zdravi. Poradite?

Marian | 22.06.07 v 11:07

Kvůli tobě jsem si hru stáhl a "projel" dvěma svými antiviry (AVG, Avast). Ani jeden z nich nic nenašel. Problém s "viry" je čistě na tvé straně, nikoliv na straně této hry. A přiště by ses mohl (-a) pod svůj názor podepsat, když někoho z něčeho "obviňuješ". Je to fér.

to je moje věc jak se menuju | 22.06.07 v 09:28

stahlo se mi to ale pak mě to nešlo spustit a teď mám v počitači viry !!!


galerie

Skyhammer Skyhammer Skyhammer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce