recenze

Skydiver

Skydiver

Napadlo vás někdy, co se může stát, když vyskočíte z letadla a řítíte se dolů jen tak, bez padáku? V reálu by to moc dobře pravděpodobně neskončilo, ale nezapomeňte, že jsme ve virtuálním světě, kde nic není nemožné. A dokonce je to ještě zábava.
Původně jsem na tuhle gamesku neměl moc pozitivní názor, ale hodinka, kterou mi čas dovolil u ní strávit, mi dokázala, že jsem se v ní mýlil. Námět je samozřejmě velice prostý a v podstatě se vše točí okolo „parašutisty“ a strohého klesání směrem k pevné zemi (nikdy se vám ale nepodaří k ní přiblížit).

Váš úkol spočívá v tom, šikovně se vyhýbat různě poletujícím objektům a zároveň byste se měli snažit posbírat co možná nejvíce krabic. Ty jsou zde dvojího druhu. Ten první, který má na své přední straně číslo, vám „pouze“ vylepší váš bodový stav. Čas od času se stane, že se vám do cesty připlete nějaké zvíře a upadne vám některá z končetin. V tom okamžiku se vám bude hodit druhý typ padajících beden, kde si můžete velice komfortně veškeré končetiny regenerovat. Nebudete-li mít žádnou, automaticky končíte. Stejný osud vás potká i v případě, kdy se srazíte s letadlem. Hodně štěstí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Skydiver Skydiver Skydiver

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce