recenze

Shadow Break

Shadow Break

Perex je určitě mírně zavádějící, budete tam sice opravdu mydlit několik nepřátel, ale také hrát hru ve stylu Arkanoidu? Už jsem upoutal vaši pozornost? Shadow Break doporučuji hlavně ženám, prokáže se, jak zvládají dvě a více věcí najednou.
Vezměme to popořadě. Máte panáčka, který odráží míček po vzoru Arkanoidu, a tím ničí cihličky. Občas ale zasáhnete bojovníka, kterého během odrazů musíte zlikvidovat. Při každém správném pohybu se vám k tomu doplňuje energie, díky které můžete dělat několik speciálních pohybů (rychlejší přechod na jinou pozici, nebo štít). A teď přijde jeden háček. Pokud se míč dotkne země, ztrácíte životy, pokud se vás dotkne nepřítel, ztrácíte životy.
Je to neuvěřitelné těžké a náročné na skloubení pohybů a správné načasování. Osobně jsem dokázal porazit jenom několik levelů, hlavně chvíle, kdy se dolů spustí dva a více nepřátel, jsou infarktové. Hra má jednoznačně výborný nápad a parádní tempo, ale jestli jste stejní zmatkaří a patlalové jako já, budete mít problém.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.08.16 v 12:56

hmmmmmmmmmmmmmmm kombinace


galerie

Shadow Break Shadow Break Shadow Break Shadow Break

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce