recenze

Saut

Saut

Hop a skok a další a další... Neustálé poskoakování přináší také své ovoce. Jestli nevěříte, pojďte se přesvědčit na vlastní oči. Ve hře Saut je totiž správné poskočení naprosto klíčové. I setina metru totiž rozhodne o našem osudu.
Již na počátku nás upoutá zajímavé grafické zpracování. Oplývá sice jen odstíny laděny domodra či dočerna, avšak tento zdánlivý nedostatek nám zcela vynahrazuje napínavá atmosféra. Ocitli jsme se uprostřed domorodého tábora, z něhož si z celého srdce přejeme uniknout. Vydáváme se tedy na poskakování tmou s lidojedy v patách.

Tajemný nádech dobrodružství umocňuje nervydrásející melodie a občasné šustění písku. O propasti a ostrá křoviska není v pralese nouze, a tak bychom se jim měli snažit pokud možno vyhnout.

Pohyby uprchlíka vedeme pouze mezerníkem. Ostatních tlačítek není potřeba, což situaci podstatně usnadňuje zejména dětem, které ještě nedokáží tak rychle střídat jednotlivé úkony.

V průběhu zběsilého poskakování bychom se něměli zastavovat, jelikož pak těžce vyměřujeme nový skok a snadno spadneme do hluboké propasti.
Jakmile se nám příhodí takové neštěstí, jsme nemi
losrdně vráceni na počátek levelu a nezbývá nám nic jiného, než znovu zkusit štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Saut Saut Saut