recenze

Santa's problem

Santa's problem

Santa ztratil svůj pytel dárků, a děti tak přijdou o celé Vánoce. Staňte se jeho elfím pomocníkem, najděte všechny hračky a pomozte zachránit zimní svátky.
Malá hopsačka mariovského typu, ve které je vaším úkolem posbírat všechny dárky, o které Santa přišel při sněhové bouři. Jako jeho věrný pomocník se je vydáváte hledat. Co se ale nestane, hračky jsou roztroušené všude kolem a vy je musíte všechny najít a vzít s sebou. Do cesty se vám budou stavět klasické překážky arkádových hříček – ostny, jezdící plošiny, trampolíny a spousta dalších.

Pro postup do dalšího levelu je nutné sebrat všechny hračky, což znamená odemknout zámky, které vám stojí v cestě a jsou důmyslně poskládané tak, aby vám co nejvíc zpomalily celkový postup vpřed.
Splnění vašeho úkolu vám komplikují i nepřátelé v podobě sněhuláků a zlých elfů, proto se jim raději vyhněte. Životů máte neomezeně a budou se hodit při opakování kol, srážce s nepřáteli i špatnému načasování. Co trochu nefunguje, jsou přestupy a přeskoky z jezdících plošin, když špatně sestoupíte nebo seskočíte, plošina se s vámi zasekne a nezbývá nic jiného než level restartovat. Arkádka rozhodně ničím nepřekvapí, ale ani neurazí, pokud máte náladu na jednoduchou oddechovku, proč ne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 27.12.16 v 22:17

Pěkná hra.


galerie

Santa's problem Santa's problem Santa's problem