recenze

Santas Christmas Party

Santas Christmas Party

Tři v jednom. Slogan, který obvykle vídáme na baleních tablet do myčky nádobí, tentokrát skvěle vystihuje hříčku Santa's Christmas Party. Jde totiž o sbírku tří povedených arkád. Přijde si ale na své opravdu každý?
Vánoce jsou už za námi, to nám však nebrání v tom, abychom si zahráli nějaké ty pozdější hry, které nestihly vánoční dobu, a přesto se jí zabývají. Jedním takovým počinem je i Santa's Christmas Party od Chrise Streeta, známé to osobností Game Makerové scény.

Zmínka o Game Makeru v předchozím odstavci by mohla řadu lidí vystrašit. Není se však čeho obávat – i když Santa's Christmas Party po vizuální stránce citelně zaostává, dohrání to pohodovou hratelností. A překvapivě nesází pouze na kvantitu, přestože nabízí hned tři různé hry. Tedy hry... Za titul v tom pravém slova smyslu můžeme označit pouze Santa's Christmas Cracker 3, kde je vaším úkolem pomoct Santovi sesbírat všechny rozsypané dárečky. Santa Runner a Number Guess jsou pouhým doplňkem, který nemůže výsledné hodnocení nijak ovlivnit. První jmenovaná část hry totiž nabízí pouze pět arkádových levelů, v nichž si zahrajete ve stylu klasických hopsaček, druhá potom nabízí možnost uhádnout myšlené číslo. Jednoduše napíšete jakékoliv číslo, a potom doufáte, že počítač „myslel“ právě na něj. Málokdy uhádnete, rozhodující je však to, jak blízko onomu číslu budete.

Celkově je Santa's Christmas Party jen lehce nadprůměrnou freewarovkou. Krátká hrací doba a nic moc grafika jsou toho největšími viníky. Grafiku bychom ještě překousli, ale že je možné dostat se k závěrečným titulkům už po pár desítkách minut hraní nikoli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Santas Christmas Party Santas Christmas Party Santas Christmas Party

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce