recenze

Santaman Got The Blues

Santaman Got The Blues

Příjemná a pohodová skákačka vždy potěší, nemyslíte? Vyzkoušejte tu dnešní. V hlavní roli je samotný Santa, který musí vyřešit jeden velký problém. Projděte zajímavé levely a zachraňte Vánoce!
Pokud patříte k fanouškům klasických skákaček, pak si jistě vzpomínáte na povedený titulBernard & Hank a jeho pokračování - Bernard & Hank 2: Springtime again. Autoři říkající si The Peasants si pro vánoční soutěž serveru The Daily Click připravili zajímavou gamesku, jež se nese v podobném duchu.

Ovládáte Santu řešícího závažný problém – sněží totiž obráceně tedy od země vzhůru. Musíte tak najít tajemného ďábelského Santu a zachránit bílé Vánoce. Dále je Santaman vlastně úplně klasická arkádová gameska. S hlavním hrdinou procházíte pěkně vytvořené levely, zdoláváte terénní nerovnosti, ničíte protivníky a děláte další zajímavé skopičiny. Příjemné jsou zastávky v chrámu, kde se lze naučit některé nové schopnosti. Po stránce zpracování se jedná o velmi roztomilý titul. Grafika sice nepatří k tomu nejlepšímu, co je na freeware scéně k vidění, svojí barevností ale potěší hlavně mladší hráče. Hudební složka patří k dalším plusům, příjemné vánoční skladbičky lahodí uším posluchače. Santa got the blues je tak povedená gameska, které ale chybí jakási šťáva, díky níž by k sobě více připoutala. Přesto ale pobaví...


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Santaman Got The Blues Santaman Got The Blues Santaman Got The Blues

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce