recenze

Rock'n Ball

Rock'n Ball

Prohopsejte se s extrémně pružnou kuličkou až do cíle, seberte při tom co největší možné množství zlatých prstenů, které vám otevřou teleport do další úrovně! Pozor si dávejte nejen na překážky, ale i na časový limit.
Arkádová hopsačka ve stylu maličko podobném Mariovi, jenže v hlavní roli se nepředstaví ani instalatér, ani jiná známá postavička, ale obyčejná červená kulička. Pokud vám to něco říká, možná jste už podobnou hru měli na mobilním telefonu.

S kuličkou, která je ovládána jednak vámi a jednak velmi podivnou fyzikou, rozhodně ne pozemskou, musíte v každé úrovni prohopsat přes složitý terén do cíle, přičemž musíte také vysbírat určitý počet zlatých prstenů, což vám na konci úrovně otevře jakýsi teleport do dalšího levelu. Tu a tam se objeví bonus ve formě života navíc (na počátku máte tři). Životy můžete ztratit například tím, že svou kuličku nasměrujete do vodní překážky.

Grafika je obyčejná 2D, v podstatě nic jiného, než cihly, trávu a vodu víceméně nepotkáte. Trápit vás ale bude ta fyzika, která umí řádně pocuchat nervy, když se budete pokoušet dostat kuličku do stísněného prostoru a ona bude stále a stále odskakovat. No- zabavit se člověk zabaví, ne že ne, celkem dobře. Ale nebude to nic na dvě hodiny.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Rock'n Ball Rock'n Ball Rock'n Ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce