recenze

Roboball

Roboball

Máte rádi velmi povedené a návykové hry? Tak už nehledejte - našli jste. Roboball je dobře hratelným remakem Breakoutu a nabízí osmdesát levelů, v nichž nebudete ničit obyčejné cihličky jako v jiných podobných předělávkách, nýbrž zde bude nutno likvidovat reálné objekty jako domy, auta, nábytek či stromy. Těšte se.
Dámy a pánové, milé děti. Pohodlně se usaďte ke svým monitorům a těšte se. Velmi se těšte. Uvidíte totiž to, co jste ještě neviděli a budete chtít víc a víc. Roboball je tady!

Roboball je jednou z nejlepších breakout her, které jsem kdy potkal. A to, že jsem jich potkal hodně je patrné třeba jen z výčtu mých recenzí na freegame.cz a proto bych vás chtěl upozornit, že Roboball je opravdu těžký kalibr. Hru vyvinul tým Twisted Glass a je šířena pod hlavičkou známějších Alawar Games (Alawar Ent.). Gameska nabízí osmdesát šílených a divokých 3D levelů ke zničení. Přičemž každé kolo je jiné, jak je mimochodem patrné i z okolních screenshotů, které jsem během mého recenzování pořídil. Zvláštní je, že ve hře nejsou obyčejné kostky, ale váš míček ničí objekty jako iglú, stromy, hrady, stoly, židle, domy, auta a podobně. Tyto objekty jsou složeny z několika kostek a tak se postupně mělní a mělní na menší částečky, až se vám je povede zničit úplně. Vše je pěkně animované a nechybí ani nespočet bonusů (změna velikosti pálky, změna rychlosti míčku, magnetizující míček, více míčků zároveň, různé druhy zbraní, životy navíc, následující kolo, opilý míček, zmrazení pálky, blesky a desítky dalších) a efektů jako například výbuchy, padající sníh a mnoho dalších.

Grafika je sice dětsky barevná, ale profesionální a veselá zároveň. Hudba a zvuky taky příjemně doplňují už tak dost příjemnou hru, jejíž návykovost a hratelnost je na dost vysoké úrovni - jak už bývá u her šířených pod hlavičkou výše zmíněných Alawar Games zvykem. DOWNLOADujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

janice11

janice11 | 06.10.16 v 07:31

Nestahuju.

Stephen | 11.12.11 v 14:41

halus to je len mi vadiiiii ze je tam tich malo kuskov musi sa to rozbijat dlho a este ze to je nnaa lllimmiiiittttttttttttttttt

kamilka | 14.07.08 v 19:51

ahoj

Radek | 17.01.08 v 11:56

http://roboball.spidla.cz


galerie

Roboball Roboball Roboball Roboball Roboball