recenze

Rival Ball

Rival Ball

Pokud jste hráli DX-Ball, víte, že je to skvělý remake klasického Arkanoidu. Rival Ball je také od Longbow Digital Arts a je opravdu povedený. Navíc podporuje všechny levely z již zmíněného DX-Ballu 2.
DX-Ball 2 byl velice úspěšný titul. Ač jen další remake a klon, vysloužil si solidní hodnocení. Po téměř roce vydáváme na Freegame další titul stejné skupiny vývojářů a se stejným námětem. Pojďme se tedy podívat, jak se za rok posunul vývoj a jestli se i tentokrát vývojáři blýsknou svým počinem.

Hned zkraje musím říct, že se žádného závratného pokroku nedočkáme. Rival Ball je sice zdařilým projektem, ale popravdě řečeno, nevyniká ve své době tolik, jako (ve své době) DX-Ball 2. Bonusů bohužel nepřibylo. Ne, že by jich bylo málo, ale přeci jen... Za všechny jmenuji alespoň obligátní prodloužení/zkrácení pálky, rozdvojení míčku(ů), bonus pro vytvoření třaskavých kostek, které pak lavinovitě ničí všechny, jež se vzájemně dotýkají. Také se setkáte s různými záludnými kostkami apod. Jak vidno samotný herní systém je bohatý.

To, co je ale slabší a co bylo slabší již minule, je samotné technické zpracování - tedy zvuky a grafika. Grafika není úplně špatná, ale dnes už je standard něco víc než to, co předvedl Rival Ball.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

d | 26.06.06 v 17:28

d


galerie

Rival Ball Rival Ball Rival Ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce