recenze

Relevart Emit

Relevart Emit

Typická „hopsačka“ nemusí být nutně dětská záležitost. Zvlášť, když je doplněna o nějaké to (domácí) střílení Vždyť my starší máme hbitější a vytrénované prsty a zkušenosti bychom mohli rozdávat. Tentokrát si ale pojďte zavzpomínat na svá dětská léta a vyzkoušejte tuto gamesku, která nemůže alespoň trochu nepotěšit každého hráče.
Nepochybuji o tom, že jste již hráli obtížnější a nápaditější tituly, nicméně by byla škoda minout Relevart Emit a její lehkou absurditu bez povšimnutí.

V prostředí zelené přírody se budete pohybovat s panáčkem, který díky své helmě a kanónu na ruce vypadá jako z jiné planety. Prozkoumat celý ostrov a dostat se k východu reprezentovaného světlem vám budou znesnadňovat tamní obyvatelé. Přesněji řečeno viking, římský legionář a jakýsi japonský bojovník :-). Vskutku hezká kombinace, ale v každém případě doporučuji zlikvidovat. Vaše zbraň neslouží jen ke střelbě. S její pomocí se dostanete také přes ošemetná místa, pokud je nelze překonat jinak, například skokem, či přes posuvnou plošinku. Ostny raději také nechejte o samotě a zaměřte se na přímou cestu k východu.

Pár úrovní této hry vám dostatečně ukrátí volnou chvíli, ale pro zkušeného hráče, tedy i mě, nemá moc co nabídnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.07.17 v 11:23

další pěkná skákačka


galerie

Relevart Emit Relevart Emit Relevart Emit

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce