recenze

Red Beard on Gold Hunt

Red Beard on Gold Hunt

Staňte se lovcem pokladů a pomozte chlápkovi s červeným plnovousem najít vzácný poklad z patnácti zlatých kuliček. V klasické arkádě s mnoha novými prvky a příjemnou grafikou si užijete spoustu zábavy a pořádně zaměstnáte i mozkové závity. Do toho. ;)
Jako by těch arkád nebylo málo, říkáte si jistě ;). Je pravda, že právě plošinovky a jiné gamesky arkádového typu se v poslední době rozlezly do všech koutů freeherního světa. Red Beard je jedním z dalších počinů Miniclipu. Jistě už jste od nich nějaké dílko na našem serveru nalezli a tohle bude další přírůstek do veliké rodiny. Mezi sourozenci byste našli třeba Fruit Smash, Save the Sheriff, Gravity, ale i Snowboarder XS, Canyon Glider nebo Wakeboarding XS...

Teď už jste jistě zvědaví, o čem to tentokrát bude. Tak vás už nebudu dlouho napínat. Hrajete za malého človíčka s červeným plnovousem. Jste hledačem zlatých pokladů a právě stojíte na pokraji pohádkového bohatství. Máte totiž možnost najít patnáct zlatých kuliček, velice vzácných. Dejte se do toho. Po spuštění se vrhněte rovnou do prvního kola. V každém levelu můžete získat jednu zlatou kuličku, je jich zde tedy celkem patnáct. Svou postavičku ovládáte pomocí šipek a mezerníkem skáčete. Před vámi stojí nelehká cesta plná nástrah a nebezpečí. Ale jinak se průběh shoduje s klasickými arkádami. Musíte skákat po plošinkách, vyhýbat se vodě a ostrým vidlicím apod. Ale přeci jen je zde něco nového. Na začátku každého levelu vidíte cedulku, na níž najdete celkem důležitou informaci o počtu barevných kuliček. Každá kulička je přiřazena k plošinkám stejné barvy.

Zvláště v pokročilejších úrovních totiž některé plošinky nejsou zhmotnělé a vy je musí zhmotnit právě sebráním potřebného počtu stejně barevných kuliček. Ale pozor, jakmile totiž seberete kuličku jiné barvy, předchozí kuličky ztrácí platnost a plošinky se opět znehmotní. Možná je těžké si to přestavit, ale vše jistě při hraní pochopíte. Nedá se ale říci, že by poslední levely byly snadné. Většinou se do cíle dostanete lehce, ale poslední kola vám dají zabrat. Váš úkol je jasný, projít celou oblastí přes různé plošinky a dostat se až k ukazateli se zlatou kuličkou. Po jejím sebrání se automaticky přesunete do následujícího kola. Naštěstí máte tři životy, takže po nepovedeném pokusu máte šanci pokračovat. Zároveň se můžete při dalším spuštění vrátit do úrovně, v níž jste naposled skončili. Myslím, že není třeba nic dodávat...

Jak znalé oko určitě pozná, jedná se o flashovku. Můžete se tedy těšit na jednoduchou a příjemnou grafiku, žádné podrobné vykreslování, ale zcela postačující prostředí. Hudby si moc neužijete, ale zvuky jsou zde přítomny. Možná vás bude mrzet krátkost hraní, ale nedá se nic dělat. Na krátkodobé zabavení je to gamesa jak vyšitá, navíc malá velikost souboru je velikým lákadlem. Tak nač ještě čekáte? Stahujte...;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Nightee | 17.05.04 v 10:43

Celekm to de i kdyz je to takova stup.hra, jinak celkem hukot =)

Urilka | 07.04.04 v 17:23

zatím to stahuju-nevím,ale miluju stupid.hry.DOTOHO POLICI!!!


galerie