recenze

rComplex

rComplex

Jasná zdrhačka směrem vpřed. Neztrácejte ani vteřinu, nebo vás smrtící chapadla čirého zla (či co to je) dostihnou a můžete začít úplně znovu. Skákejte, podlézejte a střílejte, abyste dokázali uniknout z nebezpečných spárů.
Závod. Závod o holý život začal a vy budete mít plnou cestu překážek.

V této hře budete ovládat mladíka neznámého jména, původu i zaměstnání, který má před sebou jedinou cestu a jediný úkol – utéci. Vpřed se pohybuje sám, ale přeskakovat a podjíždět okolní překážky už musíte sami. Modře jsou označeny „hopsatelné“ bariéry, zeleně pak „sklouznutelné“. Nakonec je tu střelba. Čas od času musíte vystřelit za sebe, abyste o kousek oddálili temné pařáty hrozící smrtí. Střel ve zbrani ale máte málo, a tak se rozhodně nevyplácí zbytečně plýtvat.

Vzhledem k tempu, ve kterém se gameska odehrává, většinou jedna chyba znamená konec a opakování od samého začátku. Na druhou stranu občas je nebezpečí tak daleko, že vám je jedna chybka tolerována a postava se stihne včas sebrat a utíkat dále. Jediný frustrující okamžik se tak dostaví hlavně tehdy, budete-li často umírat a vracet se tak stále na začátek. Vzhledem k tomu, že stačí jedna jediná chyba, bude toto častý odkaz.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

rComplex rComplex rComplex

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce