recenze

Randolf The Reindeer - Christmas Edition 2006

Randolf The Reindeer - Christmas Edition 2006

Vánoce jsou sice již nějaký ten pátek za námi, ale proč si nezpříjemnit dlouhou chvíli jednou gameskou s touto tématikou? Randolf, hrdina dnešní hry, vám totiž předvede, že i když není hra nějak originální, dokáže bezproblémově zaujmout.
A to především tím, že autor sází na osvědčený a léty prověřený námět klasické hopsačky. Na jedné straně zde tedy máme silně neoriginální titul, kterému nepomůže ani fakt, že je kompletně v zimním kabátku, na té druhé ovšem můžete počítat se slušným počtem levelů a relativně dobrou hratelností. Slovíčko relativně zmiňuji proto, že po této stránce má bohužel hříčka menší vady na kráse. Přesto nejde o nic, nač byste si nedokázali zvyknout. Vaším úkolem je projít několik desítek levelů a to tím způsobem, že lokalizujete několik zatoulaných panáčků a všechny je dovedete k přistaveným saním. Odměnou vám pak bude zpřístupnění dalších levelů. Cestou můžete sbírat i všemožné dárečky a jiné předměty, které vám umožní přidání dalších životů. Pohodovou procházku vám pak samozřejmě kazí nepřátelé. Trocha opatrnosti tedy rozhodně neuškodí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 27.02.15 v 07:59

pěkné prostředí a zábava


galerie

Randolf The Reindeer - Christmas Edition 2006 Randolf The Reindeer - Christmas Edition 2006 Randolf The Reindeer - Christmas Edition 2006