recenze

Rabbitin

Rabbitin

Zajímavá explore plošinovka s prvky RPG k nám přichází z českých luhů a hájů. Příběh králíčka Běláska má zaděláno na to, stát se jedním z freewarových hitů. Neváhejte a čtěte dál…
Rabittin je nejnovějším produktem známých českých vývojářů ze studia One Eyed Child, kteří se u nás prezentovali třeba již povedenou logickou hrou Faux Pa, jež dokonce ve své kategorii zvítězila v prestižní soutěži Becherovka Game 2006. Nedávno vydaný titul nazvaný podle svého hlavního hrdiny Rabbitin má ambice na podobně vysoké hodnocení.

Bělásek je jak jinak než bílý velmi sympatický králíček, který si kdesi v noře žije svůj poklidný život a asi ani netuší, jak velká dobrodružství ho čekají. Jeho ovládání je vcelku pohodové a rychle si na něj zvyknete, i když některé arkádové pasáže a těžší přeskoky už vyžadují určitý um. Vaším hlavním úkolem je plnit rozličné questy, od pomoci králičímu dědovi, jemuž se kdesi zatoulal vnuk, až po samotný velký příběh, jenž pro vás nechám v rovině překvapení. Postupujete tak nápaditou krajinou a plníte, co se po vás zrovna chce. K dispozici máte inventář, můžete třeba míchat různé bylinky v kotlíku a provádět další interesantní věci. Rabbitin chytne a baví. Bohužel, chybí funkce save, což hru velmi ztěžuje.

Vedle solidní dějové linie musím vyzdvihnout excelentní grafiku. Na tu je opravdu radost pohledět. Atmosféru doplňuje taktéž povedená hudba. Škoda jen, že prakticky nelze hrát ve fulscreenu. Standardní malé okno nestačí a při zvětšení už vše není tak báječné jako v normálním rozlišení. Přes pár drobných nedostatků ale musím tento projekt hodnotit velmi kladně. Nabízí víc než nadprůměrnou zábavu, pěkný příběh a králíčka Běláska. Tak do toho!


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Red Sparks | 25.08.20 v 23:53

Nefunguje používání předmětů. Když vyberu věc z inventáře a stisknu enter, nic se nestane. Hru tedy není možné dohrát.


galerie

Rabbitin Rabbitin Rabbitin Rabbitin

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce