recenze

Purple

Purple

Objevujte rozmanité úrovně, které jsou plné tajemství, bonusů, ale také nepřátel. Ovšem není zde nic, co by vaše frisbee nemohlo zvládnout, respektive roztříštit na malé kousíčky. V pěkné grafice a hratelnosti ve stylu Super Maria se vyřádí malí i velcí příznivci hopsaček.
Modrý hrdina byl přenesen do tohoto světa svým úhlavním nepřítelem a teď má v plánu ho najít, říct mu, co i o něm myslí, a srovnat skóre.

Roztomilá kulička modré barvy se bude protloukat skrze rozmanité herní světy. Do vám vstoupí různí nepřátelé odlišných kvalit a barev. Bezpečně je zprovodí ze světa váš nejlepší přítel – frisbee. S touto zbraní můžete mířit a střílet do všeho kolem Zásah poletujícího netopýra je jedna věc, ale snažte se také rozbíjet barevné bloky, které zpravidla vždy běco skrývají. Co by to bylo za skákačku bez pořádné porce skákání. Troufám si říct, že už by se vlastně ani nejednalo o skákačku. A tak budete muset překonávat ostré ostny, skokánky statické i pohyblivé, abyste si zachovali zdravou šmoulí kůži. Pasti jsou tu jednoduše na denním pořádku.

Checkpointy zajišťují neopakování již přežitých úseků, a tak se nám hra v pěkné grafice odvíjí stále dále. Relativně jednoduchá záležitost, u které se ale pozastaví nejeden hráč.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Purple Purple Purple