recenze

Purizushi

Purizushi

Odbourávání cihliček pomocí míčku a pálky je vcelku ohraná písnička. Ale což takhle odbourávat šaty roztomilé manga slečně? Ha? To už nezní tak zlé, co pánové... mno - nemusíte odpovídat, ale kdybyste měli chuť, Purizushi čeká.
Purizushi, hra z Japonska, kterou máte dnes možnost si zahrát, je dalším důkazem, že ani takový dědeček mezi hrami, jako je arkanoid, ještě stále nevyčerpal všechny svoje možnosti, a že lze nacházet stále nové a nové modifikace, variace a úpravy starého principu.

Dnes jde o modifikaci lechtivou. Vynalézaví Japonci totiž přišli na to, že jednotlivé kostičky, jedna z hlavních rolí v arkanoidu, lze zaměnit za šaty na sličné slečně. Z těch je pak každým nárazem míčku kousek odbouráván. Pokud tedy budete dostatečně šikovní, rychlí a hlavně soustředění na správnou činnost, dříve či později šaty ze slečny odstraníte.

Je to něco jako když jste byli malí špunti a jedli z talíře, na kterém byl nakreslen obrázek. S každým soustem bylo vidět o kousek víc, až se nakonec mohl talíř pochlubit celým obrázkem.

Takže na co ještě čekáte? Graficky povedené slečny už čekají a připravena je na vás i pohodová hudba. Jediné, co vám nespíš bude stát v cestě za kýženým pohledem, je nepříjemný fakt, že občas je těžké odhadnout, co jsou ještě šaty a co ne (resp. kdy přesně se míček odrazí) a poměrně vysoká rychlost míčku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

monika mikešová | 02.06.06 v 10:11

ahopjky jak se máš?....

roberto | 26.01.06 v 09:26

marcocirrincione@libero.it

rosa | 30.12.05 v 12:26

hovno 90%


galerie

Purizushi Purizushi Purizushi

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce