recenze

Punk-Man Rev

Punk-Man Rev

Jste příznivci punku? Že ne? Nevadí. Vyzkoušejte Punk-Mana. Starý Pacman zřejmě začal fandit punku a tak na jeho hlavě přibyl červený šátek a tváří se poněkud drsněji než obvykle. Opět bude ale sbírat mince, či kolečka a unikat svým pronásledovatelům, kteří punk zřejmě moc nemusí.
Punk-Man je klonem starého dobrého Pacmana. Ten si ovšem nyní uvázal na hlavu červený šátek a s drsným punkerským výrazem se žene za získáváním eur. No, on se za nimi vlastně žene s vaší pomocí. Obratnými chvaty na klávesnici v lokaci šipek mu dáváte šanci na únik před anti-punkery a na slušný výdělek. Není to vždy až tak jednoduché. Nepřátelé libovolně mění směr a tak se často můžete nenadále ocitnout v nepříjemné situaci.

Punk-Man ovšem není pouze štván, ale může být lovcem i on. Když už není úniku a nacházíte se ve správný čas na správném místě, můžete vzít jeden ze speciálních předmětů. Poté jste na koni vy a je možno sežrat všudypřítomné nepřátele, kteří právě teď stojí mezi vámi a posledními mincemi. Jak jsem již předeslal, po celou dobu hry je potřeba počítat s libovolnou změnou směru pohybu nepřátel.

Závěrem: Tento klon se docela povedl. Co se grafiky a hratelnosti týká, nejedná se o nic převratného. Ale i přes to si můžete najít chvilku na odreagování a projít pár kol až úplně dokonce. Nevynechejte ani jeden penízek!!!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

norm | 21.05.08 v 17:14

to neni šátek ale číro :D


galerie

Punk-Man Rev Punk-Man Rev

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce