recenze

Punishment

Punishment

Co myslíte, dá se v arkádovém žánru vymyslet ještě něco nového? Nebo všechny takové hry jsou jen klony Maria, Sonica a dalších legendárních hrdinů? Stáhněte si dnešní gamesku a možná změníte názor…
Každý kousek, který je něčím originální a vymyká se ze šedi herní produkce, by měl získat naši náležitou pozornost. Navíc když se ještě skvěle hraje. A přesně takový Punishment vytvořený v gamemakeru je!

Ovládáte malého červeného človíčka. Je skvěle rozanimovaný, takže vás jeho skoky jistě nabudí k co nejlepším výkonům. Ocitáte se v jakýchsi úrovních, které jsou plné destiček. Nezbývá vám nic jiného, než po nich skákat směrem nahoru. Jakmile se dostanete k poslední, jež je jakousi trampolínou, skočíte vzhůru do další obrazovky a tam skáčete stále dál a dál... Ale pozor, stačí jedna chyba a můžete se propadnout klidně o několik obrazovek níž - až na samotné dno. Další zákeřnost vás postihne, pokud narazíte na něco, co se podobá slonovi. Srážka s ním vám totiž změní barvu a prohodí ovládání. Trik známý třeba z bombermana je opravdu zákeřný, není nic horšího, než když chcete běžet třeba doleva a panáček utíká opačně. O nic lepší není ani magické oko. To totiž začne natáčet obrazovku a vše můžete vidět klidně vzhůru nohama. A to je teprve složité!

Příjemně audiovizuálně zpracovaný Punishment je tak náročnější záležitost, která ale zaručeně pobaví. Neváhejte a pojďte vyskákat co nejvýš!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Punishment Punishment Punishment

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce