recenze

Puddle Jumper

Puddle Jumper

Puddle Jumper je zbrusu novým originálním kouskem z dílen českého vývojářského týmu Nextcorp. Jedná se o příjemné dílko, jenž překvapí skvělým nápadem a zajímavou technickou stránkou.
Jako blesk z čistého nebe se na nás snesl titul Puddle Jumper, novinka od známého a díky nedávno vydaným Dostihům 3000 také profláknutého vývojářského týmu Nextcorp. Jedná se o soutěžní dílko nedávno proběhnuvší soutěže společnosti EMOS, kde obsadilo pěkné druhé místo.

Jde o příjemně originální titul, který hráči nabízí příjemné technické zpracování, netradiční nápad a hratelnost, která minimálně na několik desítek minut zabaví. Ovládáte jakousi pružinku, se kterou se musíte vyhýbat nebezpečným překážkám a protivníkům. Hra nabízí celkem čtveřici levelů, každý však s mimořádně vysoko nasazenou obtížnostní laťkou.

Po technické stránce se jedná o příjemně zpracovaný titul, který sice ničím výraznějším nepřekvapí, nicméně se za celkovou audiovizuální podobu rozhodně stydět nemusí. Grafika je částečně ve 3D (každý z levelů má jiné zpracování), zvuková kulisa je pak vcelku povedená. Puddle Jumper se tak ve výsledku stává dobře hratelnou novinkou, která v mnohém překvapí. Tak na co ještě čekáte? Stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Martin Mikloš | 23.04.06 v 10:59

prosím o nápravu, Puddlík nevyhrál vůbec nic, ani druhé místo ;-)


galerie

Puddle Jumper Puddle Jumper Puddle Jumper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce