recenze

Polar Rescue

Polar Rescue

Malý, bezbranný tučňák v hlavní roli nějaké počítačové hry? Ano! Ovšem rozhodně není bezbranný... Skáče deset metrů vysoko, obstojně běhá a cizí mu není ani hrubá síla. Pojďte se přesvědčit o tom, že tučňáci umějí létat!
Násilí ve hrách je věčné téma, na které se již diskutovalo nesčetněkrát. Nemusíte se bát, žádné moralizování z naší strany (dokonce už i redakční kolega Láďa Nosákovec pochopil, že to, co se děje na obrazovce, není vhodné aplikovat ve skutečnosti...)! Jen chceme upozornit na hodně zajímavou hříčku z dílen holandského studia DPI animation house. Hlavní roli zde totiž sehrává sympatický tučňák a namísto nábojů vás čekají neškodné sněhové koule. Řeči o škodlivosti her tak v tomto případě rozhodně nejsou na místě.

Ale jinak jde o klasickou z boku viděnou arkádu. Se svým svěřencem procházíte spletitými úrovněmi a snažíte se jen instinktivně přežít. Uhýbáte nepřátelům, koulujete je a snažíte se vyhledávat odrazové můstky, které vám jako jediné mohou pomoct dostat se až do výšin, kam by normálně tučňákova noha ani nepáchla. Za likvidaci nepřátelských jednotek a plnění drobných úkolů přitom dostáváte body. Ty se zapisují do score tabulky, díky níž si můžete své schopnosti srovnat s hráči z celého světa. Motivace po čas hraní rozhodně nechybí, i když musíme druhým dechem poznamenat, že již po čase vás začne nahlodávat stereotyp...

Grafika je jedním slovem kouzelná. Nijak neomráčí, ani neurazí, ale má nepopsatelné „cosi“, čím vás k sobě upoutá. Podobně je to i s Polar Rescue jako celkem. Nejde o vysloveného trhače serverů, který by nám zahltil linku pro tisíce stažení. Kdepak! Ale dá se u něj strávit hezké odpoledne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Polar Rescue Polar Rescue Polar Rescue

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce