recenze

Pohádka o lázních

Pohádka o lázních

Jednoduchá, ale veselá česká gameska se sympatickým hlavním hrdinou Jankem, který se musí dostat do svého lázeňského apartmá. Ovšem, aby se tam dostal, musí projít pět nebezpečných úrovní a v nich vysbírat 4 klíče, které mu zmíněné apartmá otevřou. Pomůžete mu?
Milé pařanstvo, dovolte, abych vám představil jednoduchou hříčku určenou především pro ty nejmenší hráče z řad dětí.
V této hře se vžijete do role chlapce jménem Janek, který se musí dostat do svého lázeňského pokoje. K tomu má za úkol při svém toulání různými obrazovkami tvořícími 5 rozličných úrovní, které se liší jak svým designem, tak nepřáteli a plošinami, vysbírat všechny čtyři klíče. Každý z nich je ovšem umístěn někde jinde. Jak už jsem zmínil, do cesty se vám budou plést nepřátelé. Ty lze zničit tím, že jim skočíte na hlavu. Dalším nebezpečím budou bodáky, na které nesmíte spadnout. Kromě klíčů Janek pří své cestě sbírá jablka a mrkve, které zvyšují výši vašeho score. Celá hra má jednoduchou grafiku a není příliš obtížná. Je vytvořena v Game Makeru. Bohužel váš hrdina občas někde zamrzne a těžko se dostává z místa, kde uvízl.
Přes tuto drobnou chybku ovšem hra zůstává dobrým relaxačním nástrojem, který je sice schopen zabavit člověka jen na malou chvilku, přesto ale může pobavit hráčskou obec. Proto mi nezbývá, než vám ji doporučit ke stažení.


stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

72 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Pohádka o lázních Pohádka o lázních Pohádka o lázních Pohádka o lázních