recenze

Pogo Sticker

Pogo Sticker

Originálních titulů je málo. Proto dvojnásobně potěší jakýkoliv sebemenší pokus o provětrání zaběhnutých žánrů. Pogo Sticker je velice zajímavý titul, jehož stáhnutí se rovná velkému riziku – závislost není vyloučena.
Existují hry, které se spokojí pouze s překrásnou grafikou a věrohodně nahranými zvuky. Přiznejme si to na rovinu; takových je většina. Existují ale také hry, které grafiku řadí až na pomyslné druhé místo svého žebříčku hodnot, a jedinými skálopevnými veličinami jsou pro ně hratelnost a originalita. Jsem upřímně potěšen, že jsem po dlouhé době zase na jednu takovou hru narazil. Dámy a pánové, představuji vám Pogo Sticker, titul, od něhož se jen tak neodlepíte. Tak směle do toho…

Ujímáte se jakési postavičky, která je vržena do jedné z dvanácti arén, jíž musí s vaší pomocí proskákat. Cestu se vám snaží komplikovat nejrůznější krabice či skalní výčnělky, do nichž nesmíte v žádném případě narazit – pokud se tak stane, končíte. Velice opatrně musíte zacházet také s tvrdostí skoku (hra se ovládá myší); pokud to přeženete, ubere vám hra část zdraví.

Titul překvapí zejména svojí originalitou, na níž v podstatě staví - hodiny strávené v jeho společnosti tak nejsou výjimkou. Technické zpracování je veskrze průměrně, tady o něj jde ale až na posledním místě, a nikdo žádné grafické orgie ani nečekal. Zkrátka titul jako dělaný pro dlouhé večery. Hezky se bavte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Triple T | 06.01.06 v 17:37

Taky bych mohl rict, proc me dostala:
Ma naprosto uzasnou learning curve ("krivku uceni"). Hral jsem ji vseho vsudy nejakych 6 hodin a za tu dobu se gameplay zmenil k nepoznani tim, jak jsem se neustale ucil nove triky a techniky. Dalsi hry, ktere funguji na podobnem principu, jsou naprikald Elma, N, Gish nebo Jumper (u nej mi uz obtiznost pripadala jako prekazka hratelnosti), takze sama zvucna jmena. Skoda, ze Pogo Sticker nema takovou publicitu. Hlavni prekazkou je pro nej pravdepodobne nizky pocet urovni.
A dalsim kladem, ktery mi umoznil hru hrat cely ten cas, je jednoduchost ovladani a vubec celeho interface, coz z ni cini idealniho adepta na zabavu pro jednu ruku pri jezeni nebo poslouchani hudby.

Triple T | 06.01.06 v 17:22

Kostra: Vyssi obtiznost nastane, kdyz chces super lizatko v druhem levelu. ;)
Jinak musim se priznat, ze tahle hra me hodne dostala.

Kostra | 29.08.05 v 16:03

Hmm dobrý, ale krátký.
Btw o jaké vysoké obtížnosti se to mluvilo??? Asi sem si stáhl špatnou verzi


galerie

Pogo Sticker Pogo Sticker Pogo Sticker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce