recenze

Plasmaworm

Plasmaworm

Myslíte si, že starý známý snake už nedokáže překvapit a pobavit? Pak jste na omylu. Plasmaworm je vynikajícím příkladem, že i legenda může v novém kabátku vstát z mrtvých a zasáhnout spoustu hráčů…
Plasmaworm byl donedávna ještě komerčně distribuovaný titul, který se však nyní po šesti letech dočkal renesance a byl vypuštěn jako freeware. Nutno dodat, že pro hráče je to velmi příjemná zpráva. Jedná se totiž o libový herní kousek.

Ovládáte klasického hladového hada v různých levelech. Ty se liší vedle grafického ztvárnění rovněž rozmístěním různých nástrah a dalších vychytávek, jež nepostrádají důvtip a dodávají klasickému konceptu nový náboj. Pohyb v jednotlivých úrovních a lov bodů se díky tomu stává vynikající zábavou. Herní dobu prodlouží multiplayer dvou hráčů na jednom počítači, kteří mohou hrát spolu i proti sobě. Připojen je také editor levelů, kde si můžete stvořit vlastní návrh. Vedle špičkové hratelnosti je nutno ocenit výtečné zpracování. Futuristické herní obrazy doplňující herní pole vás mohou doslova zhypnotizovat, stejně jako kvalitní hudební doprovod. Plasmaworm je tak vynikající titul, který by všem fanouškům dobré zábavy neměl uniknout. Doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Plasmaworm Plasmaworm Plasmaworm Plasmaworm