recenze

Pingwin

Pingwin

Spousta sněhu, velká zima, led a jeden namodralý tučňák, který ze všeho nejvíc touží po tom, dostat svá vajíčka tam kam patří, čímž není míněn žaludek. Snad v důsledku globálního oteplování jsou mezi mnohými ledovými krami nebezpečné mezery, které je lépe přeskočit.
Co se nedá hře upřít, je její roztomilý zjev na monitoru počítače. Ale skákačka je to jinak dosti těžká a bude vyžadovat notnou dávku vaší trpělivosti.

Tamní terén je kluzký a přináší s sebou nejednu překážku. Takže se při snaze sesbírat všechna vajíčka pěkně zapotíte. Nejenom, že onen oválný objekt musíte nejprve najít, ale také posléze dopravit na začátek úrovně. Samozřejmě se zátěží na bedrech se mnohem hůře skáče a pomaleji chodí, a tak je všechno kolem ještě více nebezpečnější. Ať už vám zbývá ukořistit jedno nebo tři vejce, jakýkoli pád vás vrací na úplný začátek kola. To je při nastolené obtížnosti frustrující rys. V každém levelu narazíte také na jednu ze série ryb. Pokud ji dokážete sebrat, otevře se vám ve speciálním menu nějaký ten bonus.

Vtipný obrázek nebo změna vajíček v malé pizzy na jistou dobu oddálí čas, kdy se obtížnost stane nepřekonatelnou bariérou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

assaly

assaly | 09.07.16 v 17:15

pinguiny miluju, kdysi jsem nějakou podobnou hrávala

kowtnaak | 01.05.08 v 21:43

po spuštění hry začne hrát hudba, objeví se logo a potom mi vždycky přestaly fungovat ovladače grafiky. škoda no...obrázky mě docela navnadily


galerie

Pingwin Pingwin Pingwin

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce