recenze

Pig Rescue

Pig Rescue

Zachraňte všechna zatoulaná prasátka! Dost zajímavý námět na hru, nemyslíte? Jen podtrhuje celkovou originalitu této arkády. Dokážete přes všechny nástrahy v každé úrovni nalézt svoje prasátka a dovést je do bezpečí?
Opravdu dobře zpracovaná jednoduchá arkáda se spoustou úrovní, takže dokáže zabavit na poměrně dlouhou dobu. Grafika sice není nijak oslnivá a ozvučení také nepřekypuje dokonalostí, přesto je dobře hratelná.

Zmínil jsem, že grafika není nijak oslnivá, takže bych to ještě více rozvedl. Hlavním nedostatkem, je barevná nevyváženost. Možná to autor zamýšlel, ale padající bílé sněhové koule, které vás můžou vyřadit ze hry, proti bílému, nebo světle modrému pozadí, mohou být opravdu těžko zpozorovatelné a mně osobně zkazily celkový zážitek ze hry.

Vaším úkolem bude, jak už jsem řekl, dojít ke všem prasátkům a nechat je, aby šla za vámi. Můžete také sbírat drahokamy, za které dostáváte body. Jakmile budou všechna prasátka za vámi (nemusíte je vodit všechna najednou, stačí i po částech), musíte dojít k iglú, kam se vaše prasátka schovají. Potom se někde na obrazovce objeví dveře do dalšího levelu, kterými musíte projít. A takhle to jde pořád dokola a obtížnost se zvyšuje díky padajícím sněhovým koulím, většímu množství prasátek a krkolomnější trase. Zkrátka, hodně štěstí a dotáhněte to co nejdál.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

9109246069 | 01.02.08 v 17:13

Čaute lidi


galerie

Pig Rescue Pig Rescue Pig Rescue Pig Rescue Pig Rescue