recenze

Physball

Physball

Physball, to je malá kulička umístěná mezi dvě gumová lana, která čeká, až ji povedete. Povedete tak, aby prošla celým levelem a rozbila přitom všechny kostky. Stručně: Physball je variací na Oxyd Magnum, a to je nepochybně skvělý kousek.
Zkoušeli jste si někdy zahrát Oxyd Magnum? Nebo třeba remake této výtečné, i když málo známé, hry s názvem Enigma? Pokud ne, měli byste to napravit. Buď jak buď, Physball je něco podobného.

Ovládáte klávesnicí (na rozdíl od Enigmy, která se hraje myší) kuličku, s níž musíte projet bludiště a cestou rozbít všechny kostky, které jsou k rozbití určeny (tedy ne pevné zdi). Problém je ale v tom, že vaše kulička je připoutána dvěma lany k protilehlým stěnám levelu. Tato lana jsou pružná a jejich sílu lze překonat, nicméně pokud se k tomu přidá setrvačnost pohybující se kuličky, může se vám lehce stát, že zabrzdíte až o terčík znamenající vaši smrt.

Po grafické stránce sice Physball není ničím zajímavý, ale to mu rozhodně vůbec neubírá na hratelnosti. Levelů je - ačkoli se jedná pouze o beta-verzi - dostatek na to, aby vám vydržely na nějaký ten večer a ukrátily prodlužující se zimní večery.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Physball Physball Physball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce