recenze

Peter Morphose

Peter Morphose

Souhlasíte s názorem, že hopsaček není nikdy dost? Dosavadní zkušenost ukazuje, že hráčská vesnice se tohoto žánru nikdy nepřejí a tak vám přinášíme další povedenou hopsačku. Peter Morphose má dokonce i editor levelů pro případ nouze.
Hra Peter Morphose pochází z Neměcka a jejím autorem je Julian Raschke. Ačkoli je toto dílko jediným počinem svého autora, rozhodně svému žánru nedělá ostudu. Možná vás zprvu překvapí svou jednoduchostí - nikde žádné velké překážky, po nepřátelích ani památky a jediné, co vás sem tam může trochu trápit je dlouhý skok, na který jste se málo rozeběhli. Přestože první levely projdete "suchou nohou", rozhodně byste se neměli nechat ukolébat. Poklidně sbírejte hvězdičky, které jsou všude kolem, na konci levelu totiž čeká kontrola, zda jste jich nasbírali dostatek, a pokud ne, dál se nedostanete. A nezoufejte, pokud jste se těšili na nějakou tu havěť, co by vám vaše putování znepříjemnila, však k ní taky dojdete...

Čeká na vás roztomilá, i když jednoduchá a plochá grafika a příjemná midi hudba, která skvěle doplňuje velmi oddechovou atmosféru celého toho pohádkového světa. Zkrátka technické provedení je kvalitní a funkční. Přibalen je i editor vlastních levelů, ve kterém se můžete dosytosti vyřádit a osobně doporučuji stáhnout i přídavný balík levelů s patchem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Lokutus | 03.05.06 v 20:41

Dost mi to připomělo 8 a 16-ti bitový hopsačky! Určitě palec nahoře! Moje hodnocení se rovná 70 procentům:-)!

Zer0PoInT | 03.05.06 v 13:48

Jedine co by som snad vytkol je ovladanie, postava skace dost neprirodzene a podla mna to dost strhava na hratelnosti.


galerie

Peter Morphose Peter Morphose Peter Morphose Peter Morphose