recenze

PC Burgerman

PC Burgerman

Obžerství vskutku nepatří mezi vlastnosti, se kterými by se člověk chtěl chlubit. Pokud ovšem jediným způsobem jak zachránit vaši milou a nandat to prohnanému klaunovi je vyjídání fast foodového zařízení, nemáte prostě na výběr a musíte jíst (s velkým sebezapřením) stovky hamburgerů.
Není jednoduché stále zpracovávat tentýž námět a zakomponovat do něj nějaké inovace. V případě legendárního pac-mana to už snad není možné. Buďme tedy rádi, že tento titul hanbu své předloze rozhodně nedělá.

Jak je nám známo, a komu není za 3 vteřiny stejně pochopí smysl a podstatu, ve hře musíte doslova vyjíst celý prostor restaurace, po níž se vyskytují nejen ony dobré a tučné lahůdky, ale také nepřátelé s úkolem zastavit vás a s přibývajícími levely přibývá jejich záškodnické IQ a rychlost pohybu. V určitých místech se nalézají potraviny, díky kterým si po jejich pozření nelámete hlavu kudy a kam jít, neboť způsobují dočasnou nesmrtelnost.

Kola se po určité době začnou opakovat a působí trochu fádně, ale na to si vzhledem k obtížnosti chvilku počkáte. Pak už jen budete přemítat nad tím, jak dosáhnou co nejlepšího skóre.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

PC Burgerman PC Burgerman PC Burgerman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce