recenze

Paradox 2

Paradox 2

Oceán je krásný, modrý a veliký. Ale co se to děje? Náhle se začíná stmívat, vy jste sami uprostřed tajemné tmy a musíte zjistit, kam dál. Dokážete to?
Hlavním hrdinou této hříčky je modročervený míček, který má před sebou 45 levelů plných skákání, nástrah a padání. Největším nepřítelem vám budou ostny, voda a samotné plošiny, po kterých skáčete. Ty se totiž pohybují, zvětšují a zmenšují podle libosti nebo i mizí, když se jich dotknete. Zajímavostí jsou teleporty, kvádříky s runovými znaky, které vás přenesou na jiná místa ve hře. Když na nich ale zůstanete stát moc dlouho, přenáší vás pořád tam a zpět. Dále vám ve hře budou užitečné změny a nasměrování úrovně pohledů, protože co nejde zleva, jde přeci zprava.

3D grafika, ač jednoduchá, je přehledná a celkem vyvedená. Co se ale moc nevyvedlo, je stín míčku, který vás občas místo na plošinu zanese přímo do moře. Hudba by se dala označit přímo za epickou, jak už to tak ale u her podobného rázu bývá, po xtém opakování už vám přijde spíš otravná. Součástí hry je ale i level editor, kde můžete vytvářet vlastní mapy a pak si zkusit, co jste vlastně vymysleli, což může být osvěžující.

Takže pokud máte náladu na klasickou jednoduchou skákačku-míčkovku, přiměřené množství trpělivosti a trochu šikovnosti v prstech, jen do toho. Paradox 2 vás asi nepřekvapí, ale ani nezklame.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Paradox 2 Paradox 2 Paradox 2