recenze

Panda Adventure

Panda Adventure

Opět tu máme nějaké to běhání, skákání, trochu i létání, sbírání různých věcí... jako již několikrát. Ale tentokrát důrazně doporučuji, aby dnešní recenzi otevíraly pouze děti. Dejme tomu tak do 12 let. Starším jedincům by tahle hra mohla způsobit šok:-).
Milé děti. Byl jeden chudobný otec a měl jedno dítě, pandu velikou. Brzy ráno chodíval do lesa na dřevo a nemohl na pandu dávat pozor, protože jí nedávno umřela maminka. A tak se znovu oženil, aby panda měla novou matku. Jednou se té maceše ta panda tak zprotivila, že muži poručila, aby ji zavedl do lesa a tam jí nechal být. "Vezmi si džbáneček, půjdeš dnes se mnou do lesa na kopřivy." Řekl tatínek. Pandě došlo, že je to finta jak se jí zbavit. Tak se naštvala, sbalila si svých devět švestek a vycestovala do Antarktidy. Tam se začala živit sběrem ryb, které výhodně prodávala, až si nakonec našetřila na letadlo, s nímž sem tam zaletěla do Afriky nachytat nějaké žáby...

Tak, to bychom v kostce měli. Ve hře opravdu běžíte, vyhýbáte se dírám a sbíráte ryby. Sem tam se prolétnete v letadle a chytáte žáby. Tyto dva levely se několikrát vystřídají a jste na konci hry. Auroři sice slibují dodělat multiplayer, další prostředí, ale zatím se tak nestalo a pochybuji, že se tak stane, protože 3 roky na to nesáhli.

Grafika, hudba, hratelnost - průměr a ke všemu sem tam malý bug. Přesto to nějaký ten mladší ročník může zkusit. Věřím, že to děti může bavit! Dávám 65% pro mladší 12-ti let a pro ostatní padesát!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Pizzazz | 25.06.07 v 11:13

moc mně nesedla grafika:/


galerie

Panda Adventure Panda Adventure Panda Adventure Panda Adventure

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce