recenze

Paint the world

Paint the world

Kdo by si nechtěl namalovat svět podle svého, dát mu nové barvy, udělat ho krásnějším. Když to nejde v reálném životě, pojďte si to zkusit tady a pomozte hlavnímu hrdinovi nabarvit jeho svět tak, aby nebyl černobílý.
Jednoduchá švihová gameska, která zabaví svým nápadem. Na začátku vás čeká autor celého projektu, který sedí u stolu a z nudy si čmárá po papíře. Vytvoří malého panáčka, stromy, kameny, květiny, prostě celý svět. Jeho jediný problém je, že je všechno černobílé. A v tuto chvíli přicházíte na scénu vy, abyste pomohli vše vyřešit.

Vaším úkolem, jak již bylo řečeno, je vše vybarvit. V těle panáčka procházíte klasickým arkádovým světem, tu a tam strom či kámen a sbíráte plechovky s barvou. Každý je jiný, hnědý obarví zem, červený a žlutý květiny, šedý kameny a ostny. Musíte sebrat všechny, abyste mohli projít dál. Často se vám ale stane, že skočíte někam dolů, odkud už nebudete moct zpátky nahoru, a v této chvíli přichází na řadu tlačítko restart a kola se opakují a opakují. Hra se bohužel nedá uložit, ale levelů je jen 30 a dají se zahrát na jeden zátah bez větších obtíží, životů je totiž neomezeně. A tak vám nástrahy v podobě ostnů, jezdících plošinek, beden, co potřebujete někam odsunout, a taktizování padajících obran nebude dělat takový problém
.
Grafika není nějak dokonalá, hra je dělaná v Game Makeru, a tak jsou její možnosti omezené. Nápad je však originální a jako oddechovka vás dokáže zabavit. A třeba se na konci dozvíte, proč autor nedal svému světu barvy sám.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 27.12.16 v 22:19

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 07.08.16 v 07:58

to by mohlo být naučné


galerie

Paint the world Paint the world Paint the world

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce