recenze

Pac-Mania Worlds 3D

Pac-Mania Worlds 3D

Vžijte se do role jednoho týpka a zkuste posbírat v bludišti všechny zlaté tečky a přitom si dávejte pozor na nepřátele. Vaší pozornosti dále nesmí uniknout solidní vizuální zpracování a ohromná porce zábavy. Nový klon Pac Mana tedy čeká jen na vás..
S remake legendárních titulů se v poslední době doslova roztrhl pytel! Není tomu tak dávno, co jsme zde měli velmi zdařilou předělávku Arcanoidu s velmi lidovým názvem BONG, který původní hru vylepšil snad ve všech směrech. Nesmím také zapomenout zmínit Necropong, neboli Pong v hodně netradičním prostředí. Kvalitního Pac Mana jsme tu ale dlouho neměli. Mezi ty povedenější bych zařadil třeba Pac Manhattan, Pacman Jr, Pac 3D nebo 3D Pacman Board. Sunny Team, tvůrce kvalitní gamesy BomberMania, nám tedy svým počinem rodinku Pac Manů trošičku rozšířil i o Pac-Mania Worlds 3D...

V několika úrovních, které Pac-Mania Worlds 3D nabízí, máte tedy velmi jednoduchý úkol, nevybočující z řad klasických Pac Manů. S vaší postavičkou procházíte bludištěm a musíte při tom sbírat zlaté tečky. Bedlivý pozor musíte přitom dávat na nepřátele, kteří zde v podobizně duchů představují veliké nebezpečí a chtě nechtě se jim musíte vyhnout, jinak ztratíte cenný život. V rozích bludiště lze nalézt jasně zářící tečky. Po jejich sebrání změní, na velmi krátký čas, vaši protivníci barvu na modrou, což jasně dává najevo, kdo je tady pánem ;o)). Čas od času se v bludišti může na několik sekund objevit také různé ovoce nebo zmrzlina. Tyto pochutiny vám pak značně vylepší score. Po sesbírání všech teček postupujete automaticky do další úrovně, kde se snažíte opět zvítězit. Jednotlivé úrovně se designem od sebe výrazně neliší. Čas od času můžete také nalézt velmi užitečný teleport, který vás vždy přenese na protilehlou část bludiště. Po vašem skonání si můžete zapsat svůj bodový zisk do položky High Score. Nádherná vizuální podoba je bohužel opět vykoupena vyššími hardwarovými nároky. Pro plynulé hraní ve vyšším rozlišení si bez větších problémů vystačíte s procesorem o taktu 700 MHz, 64 MB RAM a samozřejmě s 3D grafickou kartou, kterou vyžaduje většina moderních her. Zvuková kulisa je mírně nadprůměrná, ovládání je opět pomocí klasické klávesnice.

Pac-Mania Worlds 3D nabízí slušnou porci zábavy a stejně jako v případě hry BomberMania si můžete zakoupit placenou verzi, která vám opět nabídne několik nových úrovní. Díky zanedbatelné velikosti může každý, komu při vyslovení magického slůvka Pac Man nenaskakuje husí kůže, tento kvalitní počin bez větších problému okusit. ;o)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Master_Orgg | 03.10.04 v 20:20

po restartu(když už byl vir v trezoru) vše bylo v pohodě

Master_Orgg | 03.10.04 v 20:16

nehraju ruhle hru, ale taky mi to našlo přesně tenhle vir AVGčkem 7.0 nejde ale ještě vyléčit, ale mně to stejně nejde léčit(nevim proč),. když dám na nějakem vir v trezoru léčit, tak mi to napíše, chyba akce.

MichalMarek:68 | 28.09.04 v 10:20

kurva mě tá hra sere nejde se dostat do dalšího kola ale jestli chcete hry npř.jako
tank assault
bombermania
nebo toto bez virů napište mi na e-mail
michal.ma@atlas.cz
ve tvaru
MIC MAR názevhry
pozor při špatném názvu npř.
já chci bombermaniu
hru neodešlu!

jso | 25.09.04 v 09:55

Je to tam. Nepouzivam sice antivir na on-access scanovani, ale okamzite po zavreni hry se rozerval ZoneAlarm a uz se tam sazel jeden process za druhym se snahou pripojit se na vzdaleny server. Nastesti to jde jednoduse odstranit (sestrlit processy, odstranit z registry autorun a restartovat)

Lukáš | 15.09.04 v 00:25

Když to projedu zabalený v zipu i rozbalený tak to nic nenajde, projeví se to až při instalaci.

Lukáš | 15.09.04 v 00:12

Teď jsem si to stáh, a zase tam byl, upozorní mě to při instalaci a vir je v C:/windows/system32/17odhr0b.exe

Lukáš | 15.09.04 v 00:08

Používám AVG 6 a zrovna dnes jsem si stáhnul novou databázi virů

Hynek Žalčík | 14.09.04 v 11:24

Nemožné, několikrát jsem to sjel antivirem před umístěním a i teď s nejnovější databází virů. Ani Spybot mi nic podobného nenašel.

Jaký používáte program?

Lukáš | 14.09.04 v 11:16

Našlo mi to vira. Trojský kůň.Dropper.Small.5.J


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce