recenze

Pac-madness

Pac-madness

Požírač žlutých kuliček, který se řítí bludištěm a kličkuje mezi nepřátelskými duchy. A dokud všechno nespořádá, nedostane se dál. To je Pac-man.
Klasika se „žluťákem“ pro jednoho nebo dva hráče. Princip už je notoricky známý – pohybujete se bludištěm a pojídáte žluté kuličky. Přitom se musíte vyhýbat korzujícím duchům, jelikož kontakt s nimi znamená ztrátu života. Vyskytuje se tu párkrát power-up, který vám umožní ducha sníst. Náplň, která je naprosto tradiční a ničím nepřekvapí. Hra pro milovníky Pac-mana jako dělaná.
Hru si lze zahrát is kamarádem na jednom PC, přičemž si na rozdíl od single módu můžete vybrat úroveň. Zjistíte tak, že překážky, které vás mohou zasáhnout, nejsou jen duchové.
Měl bych jen dvě výtky. První je k ovládání, kdy pro zabočení nestačí držet šipku a čekat, ale musíte přesně stisknout. To občas vede k tomu, že nezahnete, když potřebujete. Druhou je to, že nepřátelé po vypršení power-up neblikají, ale okamžitě se přemění zpět, což celkem znepříjemňuje situaci a nutí vás hrát poněkud defensívně.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Petulinda

Petulinda | 29.11.17 v 13:36

Super hra

PavelH

PavelH | 07.10.16 v 10:03

Stará klasika, super.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.07.16 v 18:27

starej dobrej pacman


galerie

Pac-madness Pac-madness Pac-madness Pac-madness

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce