recenze

Out of the Past

Out of the Past

Vydejme se na dobrodružnou výpravu do zcela neznámých končin, jež osidlují draví tvorové bez sebemenšího slitování. Číhají ve stínu, sledují každý náš krok a trpělivě vyčkávají na naše jediné zaváhání. Musíme si dát veliký pozor, abychom nesešli z cesty a nenašli klid ve vodní propasti, navždy zapomenuti.
Out of the Past začíná trochu podivně ve spánkové laboratoři, kde se právě probouzí tajný agent připravující se na náročnou misi.

Ve svých svalnatých rukou sveřepě svírá samopal a očima se vpíjí do potemnělé krajiny. Náboje si musí ovšem v průběhu nebezpečné výpravy sehnat sám, což mu situaci podstatně ztěžuje.

Hra se poměrně špatně ovládá, jelikož svalovec se pohybuje klasicky pomocí směrových šipek klávesnice, ale střílí a skáče díky tlačítkům Z a X. Po chvíli se možná trochu aklimatizujeme, avšak dost výrazně tento nedostatek ubírá arkádce na atraktivitě.

Grafika je docela povedená, prostředí obsahuje i menší detaily. Co se týče rozlišení nepřátel, tak ti zde nejsou na první pohled příliš zřejmí, což možná nebyl autorův záměr.

Napínavou atmosféru potrhuje nervydrásající melodie, která dotváří celkový dojem všudypřítomného nebezpečí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

PavelH

PavelH | 02.05.20 v 14:11

Dobrá hra


galerie

Out of the Past Out of the Past Out of the Past Out of the Past