recenze

Open Sonic

Open Sonic

Fenomén jménem Sonic se znovu přiřítil ve svých červených botkách, aby to natřel zlému Eggmanovi. Tentokráte se však ke slovu dostanou i další postavy, které budou pomáhat, seč jim síly stačí. Trochu takový Lost Vikings po „sonicovsku“.
Udržet tempo s tímto modrým bleskem není vůbec snadné. Tentokrát ho alespoň trochu přibrzdí četné překážky dnešní hry. Dokud mu totiž jeho přátelé nepomohou, nehne se z místa ani on a ani nikdo jiný.

Postup ve hře je založen na spolupráci trojice Sonic, Knuckles a Tails. Každý má nějakou tu vlastnost, díky níž se přehoupnete přes zapeklité místo, projdete skrz dveře a otočíte tabulku v cíli úrovně.Tails umí létat, Knuckles lézt po zdech a Sonic…no, dejme tomu, že může opravdu rychle běhat. Obvykle hra probíhá tak, že s jednou zvolenou postavou se dostanete na místo, odkud se nelze dostat. V tom okamžiku přepnete na dalšího z nich, který situaci hravě vyřeší. Otevřít dveře, někam skočit a něco zmáčknout nevyžaduje větší mozkovou aktivitu, takže hra přijemně a rychle „odsejpá“. Naštěstí odpadá možnost, že byste každou část kola procházeli třikrát. K tomuto složí teleport, který přenese zbývající členy rovnou k vám. Princip triády je zachován z originálních her, a tak vás v třetí zóně čeká souboj s bossem v některém jeho fikaném vznášedélku. Hordy prstýnků se při dosažení počtu 100 změní na sladký život.

Kromě hlavní hry si můžete zahrát také pár vedlejších úkolů. Je to sice těžší, ale zajímavé zpestření a délku hraní to jistě prodlužuje. Zase jednou dobrá hra se Sonicem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 25.02.17 v 19:46

tato hra už je tu také dlouho a má více variant ale je to zábava

marcobox | 02.04.09 v 22:17

vlcina,tam jde jen o štěstí

vlcina | 28.03.09 v 12:38

Nemůžu se vyškrábat z jednoho kola :-(.Nahraji vám video toho levelu můj email je lady-orca@seznam.cz t napište pls

??? | 24.02.09 v 21:38

Zdá se,že autor této recenze ani neví, že existuje Linux. Proč není uvedeno, že hra je i pro Linux?


galerie

Open Sonic Open Sonic Open Sonic Open Sonic