recenze

Night Life

Night Life

Krokodýl, kočka a medvěd. Tato zvířátka se jednoho dne rozhodla založit rockovou kapelu. Jakým způsobem se pokusí podmanit si nejen hudební svět a stát se slavnými a bohatými celebritami? Tím, že budou jako šílení hrát arkanoid. A to ne jen tak ledajaký.
Zamezit zabřednutí mezi druhořadé kapely budete muset především vy. Ovšem jednoduché to nebude ani náhodou.

V krásném barevném prostředí se budete pohybovat se svojí hudební skupinou ze strany na stranu a s pomocí jejich hlav odrážet malou notičku do horní poloviny obrazovky, která je v každém kole vyplněna mnoha hvězdičkami, podprsenkami či jinými podivnostmi. Za jejich likvidaci si můžete chytit kazetu, jejíž barva určuje druh dočasného vylepšení. K dispozici máte například zpomalení letu noty nebo její zvětšení a další. Na konci každé úrovně je vždy nějaký komický boss. Jeho zničení předchází opět destrukce objektů jiných a až následně po chycení vybojovaného laseru je možné zaútočit. Například proti obřímu Měsíci s cigaretou.

Ovládání je velmi svižné stejně jako hra sama. Dále má hra pěknou kreslenou grafiku a specifický humor, jenž vás u monitoru na nějaký čas zadrží.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 21.02.15 v 09:14

škoda že je to rocková kapela

sam | 12.11.07 v 22:39

super


galerie

Night Life Night Life

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce