recenze

Nibbles Extreme

Nibbles Extreme

Vezměte si například takového klasického Hada (Snake). Je to triviální koncept, zato pěkně motivační a hratelný. Nibbles Extreme je férovou 3D variací na dané téma původem z finských zemí, která si své fanoušky určitě najde.
Kdo z nás má rád klasické hry vyzařující nostalgickou atmosféru raného herního dětství, ten se dnes jistě pobaví, neboť Nibbles Extreme jsou vcelku originálním pokusem stvořiti Hada k obrazu svému, tedy finskému, tedy velmi kreativnímu. Posunutím hlavního hrdiny (tedy Hada) z 2D roviny do prostoru se ukázalo v tomto případě zdařilou invencí, která spolu s hutnou obtížností pochytat pohybující se mrňavá „něco“ tvoří silně motivační celek, díky kterému máme chuť tuto hru hrát až do konce. Škoda jen, že konec přijde poměrně brzy, neboť chlapci z Finska dokončili pouhé tři levely z proklamovaných deseti.

Dnes uvedený klon Hada lze určitě označit za poctivý pokus ucházet se o pařanovo srdce. Byť se toho sice na velmi profláklém herním tématu moc postavit nedá, ten, kdo má za ušima, ten se neztratí. A navíc obohatí náš archiv o další zajímavý kus.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Nibbles Extreme Nibbles Extreme Nibbles Extreme Nibbles Extreme Nibbles Extreme

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce